Caleidoscopia

GiTP

GiTP: Diversiteit : bron van inspiratie

Een congres voor (HR-)professionals die de kracht van anders zijn willen benutten voor organisaties. Hoe gaat u in de praktijk om met de maatschappelijke ontwikkelingen en het effect op de beleving van verschillen en overeenkomsten op de werkvloer?

GITP Congres: Diversiteit, bron van innovatie

Man-vrouw, allochtoon-autochtoon, jong-oud, homo-hetero. Geen werknemer is hetzelfde en dat is maar gelukkig ook. Anders was het in het Nederlandse bedrijfsleven maar een vlakke bedoening. Aan de andere kant is het ook duidelijk dat al die verschillen het werk van een HR-professional er niet eenvoudiger op maken. In toenemende mate dringt het besef door dat de bestaande diversiteit niet alleen bedreigingen maar vooral ook kansen met zich meebrengt. Door u bewust te zijn van die kansen bent u in staat om de diversiteit daadwerkelijk als een bron van innovatie te zien. En maakt u gebruik van de kracht van anders zijn. Maakt júist het verschil, naast ook de overeenkomsten, de organisatie sterker.
In het congres Diversiteit, Bron van Innovatie, gaan we in op dat proces. Hoe gaat u in de HR-praktijk om met de maatschappelijke ontwikkelingen en het effect hiervan op de beleving van verschillen en overeenkomsten op de werkvloer?

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.